LEVERING EN RETOURNEREN

Levering

We versturen het pakket via DHL of PostNL. De kosten hiervoor zijn € 5,75 binnen Nederland. Je krijgt de tracktracecode in je mail.
Voor bestellingen vanaf € 100,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Wil je het pakket onder rembours laten versturen dan berekenen we de kosten hiervoor aan je door: € 18,35 + 1% van het totaalbedrag (bestelling + verzendkosten).

Vóór 18.00 uur besteld: wij versturen het de eerstvolgende werkdag. In de meeste gevallen wordt het pakket de werkdag daarna bij je afgeleverd. Als er niemand aanwezig is, laat de bezorger een briefje achter.
Je kunt je bestelling ook bij ons ophalen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Wil je het pakket naar het buitenland (EU) laten versturen, neem dan eerst contact met ons op via e-mail winkel@promarche.nl. Wij laten je dan de verzendkosten voor het betreffende pakket weten.

Retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de producten. Voedingswaren  en producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben en voedingswaren en producten die geopend zijn of waarvan de verzegeling verbroken is, kunnen echter om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geretourneerd worden.
Voor overige producten kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Neem dan eerst contact met ons op via winkel@promarche.nl. Het herroepingsformulier kun je hier downloaden.
De verzendkosten van het retourneren zijn voor je eigen rekening.
We zullen het bedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten op je bankrekening mits we het product/de producten dan in goede orde ontvangen hebben. Als het product kwijt raakt of beschadigt tijdens de verzending, betalen we niet terug. Verpak het daarom goed en stuur indien mogelijk de originele verpakking mee. Vraag bij het postkantoor of de koeriersdienst om een ‘bericht van ontvangst’.
Als de hele levering retour gestuurd wordt, storten we het hele bedrag inclusief de betaalde verzendkosten van € 5,75 op je rekening. Als je één of meer producten houdt, betalen we alleen het bedrag van het retourgestuurde product terug. Als je in het laatste geval bij de bestelling geen verzendkosten hebt betaald en het uiteindelijke bedrag van de bestelling lager wordt dan € 50,00, houden we de het tarief voor verzendkosten voor bestellingen onder € 50,00 daarop in.